Loomad

Suure ja väikese kassi sõbrunemine ehk tutvute Sansa Steffyga

Mul oli juba enne kohe 7aastaseks saav kassu ja nyyd võtsin 2kuuse juurde. Väike alguses kartis nii mind kui ka Ossut, aga ossu on ainus kelle peale ta siiani uriseb, kui see liiga lähedale satub. Täna nägin ma isegi selle ime ära, et nad panid peaaegu ninad kokku, aga siis hakkas väike ikka urisema. Ossu tema peale enam ei urise. Tavaliselt kui väike, kellele ma panin nimeks Sansa Steffy (hüüdnimi Steff või Steffy) (Nime päritolu on muidugi Troonide mäng JA Vaprad ja ilusad 🙈. The thing is et ma enam vapraid ammu ei vaata ja mulle ei meeldi, milliseks nad steffy täiskasvanutena muutsid, rääkimata sellest, et phoebe tapmine oli lauslollus. Aga kunagi olid kaksikud nunnud ja ma diggisin täiega seda perekonda enne Taylori surma. Ma kaalusin veel nimesid Buffy, Taylor TS-i järgi ja Sofit, aga lõpuks jäi põhinimeks ikkagi Steffy, mulle meeldib see nimena ja eriti kassi nimena.

Aga ossu ja steffy läbisaamine. Ma pean kohe ütlema, et Steffy on essa loom, kelle vastu ossu mingitki huvi yles näitab ja tegelt see huvi on suur. Kõiki teisi loomi, ka koeri, keda ma siia olen toonud, on ta täiega ingoreerinud. Aga kui juba essal päeval, kui Steffy tõin, läks Ossu teda voodi taha huviga jälgima, et kes see nyyd siia toodi. Ja ta vaatab ohutus kauguses siiani. Kui lähedale läheb, siis saab käpaga. Yks öö ma ärkasin mitu korda kisa peale yles, et nad olid ilmselt karvupidi kokku läinud. Käratasin nad eri nurkadesse ja magasin edasi. Ma imestan, et just väike on see kes uriseb, mitte Ossu.

Sain mõlemale kassile järgmiseks nädalaks tervisekontrolli aja ja saan neid terve päev edasi tagasi sõodutada, sest nii hull ma ei ole, et kahe kassiga koos lähen sinna😂. Ossul on väike pikalt kestnud köha ja imelik karvatu laik kehal, mis ma kardan, on seotud. Väikse vaataks lihtsalt yle, teeks kiibistamise, vaktsineerimise ja jumal teab mille veel ära.

Lisa kommentaar